Sw02_000g-normal.jpg

Hmjoo... En ole niin ihanan ahkera ihminen kuin Kouhai (http://touhouhou.vuodatus.net/), mitä tulee historiikkien kirjoittamiseen ja ellen kirjoita sellaista, on muiden artikkelien kirjoittaminen tukossa eli de facto mahdotonta. Kai. En ole SNSD:stä kirjoittanut vielä yhden yhtä historiikkia Sonetusta-blogiini ja hyvin olen tähän asti porskuttanut.

Mutta olen laiska ja väsynyt kakkapökäle at the very moment, joten tyytykäämme vain ihailemaan Haruka Sakomizun kerrassaan styylikästä opiskelukostyymiä. Voisin tehdä tuollaisen itsekin, joskin luulen että laittaisin alle mieluusti vaikka pyöräilyshortsit. Mistä tulikin mieleen, tiedättekö kuka (naispuolinen) Strike Witches-hahmo käyttää pyöräilyshortsien tapaisia housuja?

Vihje: Hän on Belgicasta.

Vihje: Hän kuuluu 506:nteen.

Vihje: Hän on poikatyttö.

Vastaus: Isabelle du Monceau de Bergendal

Du_monceau-normal.jpg


Hivenen säädyllisempi hahmo näin cosplayta ajatellen, vai mitä? Toisaalta, jos ihon peittämisen kautta lasketaan säädyllisyys, oikeasti säädyllisiä ovat Eila Juutilainen, Sanja Litvjak, Elma Leivonen, Nikka Katajainen, Aleksandra Pokryshkin, Hanna Wind, Mika Ahonen, Aurora Juutilainen ja Laura Nissinen. Näistä siveellisiä potenssiin kaksitoista lienevät sitten Sanja ja Sasha (Aleksandroja molemmat, mutta Pokryshkinin lempinimi onkin miehinen).

Strike.Witches.full.331420%20%E2%80%93%2

- Aleksandra Vladimirovna Litvjak & Eila Ilmatar Juutilainen

yande.re%2071644%20sample-normal.jpg

- Elma Leivonen

 Nikka_edvardine_katajainen-normal.jpg

- Nikka Edvardine Katajainen

Aleksandra_i_pokryshkin-normal.jpg

- Aleksandra Ivanovna Pokryshkin

Hanna_Wind-normal.jpg

- Hanna Wind

Mika_ahonen-normal.jpg

- Mika Ahonen (siis mitä....)

tumblr_ly9dlvDxM81r2p6tno1_400-normal.jp

- Aurora E. Juutilainen (Hei, meilläpäs onkin kirja Aarne Juutilaisesta!)

Nissinen-Ewacs-normal.jpg

- Laura Nissinen

Niin, ja Perrineä ei sitten lasketa, koska hänellä on hyvin ohuet sukkahousut, vaikka hänen takkinsa onkin pitkä. Sitä paitsi tämä artikkeli olkoon omistettu slaavilaiselle melankolialle. Ai kuka japsi? Jaa Haruka... Kieltämättä hän on fusolainen mutta työskentelee Suomuksessa, joten menköön.

Vinkki sunb senpailta: kannattaa laittaa kuvaspämmiä niin ei tarvitse kirjoittaa!

Kuvista krediitit Humikane Shimadalle. (Twitter: https://twitter.com/humikane/)